Home / Waarom onze elektronische sigaretten shop in Hasselt?

Waarom onze elektronische sigaretten shop in Hasselt?

Na 7 jaar te hebben rondgezworven in de e-sigaretten industrie en massa’s redactioneel werk in dit domein, waren we er 100% van overtuigd over de nodige know how te beschikken om een winkel te openen die een meerwaarde biedt voor de consument.

Als er iets is wat we in die tijd geleerd hebben dan is het wel dat het voor de consument allemaal veel te ingewikkeld wordt gemaakt . Vroeger ging je naar de dagbladhandel en bestelde je een pakje sigaretten. Met een beetje geluk moest je nog een keuze maken tussen een klein en een groot pakje, normaal of light, maar dan was de kous af.

Bij e-sigaretten en vapes is het een heel ander verhaal. Er zijn vele soorten batterijen, toevoersystemen en accessoires met elk hun specifieke kenmerken. U bent op zoek naar een product dat een goed alternatief is voor uw sigaret. Dat alternatief vindt u het makkelijkst bij ons.

Onze doelstelling is onze klanten te voorzien van excellente producten, scherpe prijzen en een uitmuntende klantenservice.

Geef ons de kans dit blijven waar te maken!

We love the products we sell. Wij houden van dit wereldje. Wat is er leuker dan mensen een product te leren kennen dat misschien wel mag beschouwd worden als de uitvinding van de eeuw?

7 years experience in this business. Wij beschikken over de know how om u een professionele service en ondersteuning te bieden zoals nergens anders. Bij New Smoke Sensation staat de klant centraal. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Back to basics. U hoeft geen voorkennis te hebben om bij ons het beste en een veilig alternatief voor uw sigaret te kopen.

What about honesty? Ons gamma bevat enkel producten waarvan wij 100% zeker zijn dat ze bijdragen tot een fantastische dampervaring.

 

error: Content is protected !!